Studio Ligjore METRA

Studio Avokatie - Durres
Rruga Filonid Durrsaku 2001, DurrësOpening at 8:00 AMOpen today until 12:00 PMOpening at 8:00 AM on MondayOpening at 8:00 AM tomorrowOpen today until 8:00 PMSorry, we're closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.
Header image for the site

Updates

Posted on 2-apr-2018

Lidhje pensioni!

Nuk ju njihen vitet e punes? Probleme gjate lidhjes pensionit? Me ne jeni ne duar te sigurta. Cilido te jete problemi yt apo i te afermeve te tu ne do e zgjidhim!

Posted on 2-apr-2018

Nenshtetesi Italiane!

Jetoni ne Itali? Keni 10 vjet rezidence pa nderprerje dhe po mendoni te kerkoni shtetesine Italiane? Jeni martuar me nje shtetas Italian? Studio jone mundeson pergatitjen e dokumentacionit te nevojshem ne kohe rekord. Mos humbni kohe, na kontaktoni!

Posted on Nov 29, 2017

ESPULSE SCHENGEN

Keni probleme me hyrjen ne shtetet Europiane? Keni nevoje per informacion rreth situates tuaj ne SIS dhe te hiqen pengesat per levizjen tuaj per jashte vendit? Ju duhet asistence per viza jashte vendit? Zyra jone do ju vije ne ndihme. Jeni te mirepritur!


Sherbime Ligjore

Ofrojme eksperiencen tone per konsulence dhe perfaqesime ne:

-Ceshtje Penale
-Ceshtje Civile
-Ceshtje Administrative
-Ceshtje Familjare

gjithashtu ne praktikat me:

-Shtetesite e huaja 
-Espulse Schengen  
-Viza 
-Leje qendrimi per te huaj (ne Shqiperi)


Contact Us

Contact

Call now
  • 069 564 9533

Address

Get directions
Rruga Filonid Durrsaku 2001
Durrës 2001
Albania

Business Hours

Mon:8:00 AM – 8:00 PM
Tue:8:00 AM – 8:00 PM
Wed:8:00 AM – 8:00 PM
Thu:8:00 AM – 8:00 PM
Fri:8:00 AM – 8:00 PM
Sat:8:00 AM – 12:00 PM
Sun:Closed