Studio Ligjore METRA

Studio Avokatie - Durres
Rruga Filonid Durrsaku, DurresOpening at 8:00 AMOpen today until 8:00 PMOpening at 8:00 AM tomorrowOpen today until 12:00 PMOpening at 8:00 AM on MondaySorry, we're closed
Get QuoteFind TableView MenuMake AppointmentPlace OrderCall nowCall 069 564 9533Get directionsMessage UsWhatsApp 069 564 9533Message usMessage 069 564 9533Contact Us

Updates

Lidhje pensioni! Nuk ju njihen vitet e punes? Probleme gjate lidhjes pensionit? Me ne jeni ne duar te sigurta. Cilido te jete problemi yt apo i te afermeve te tu ne do e zgjidhim!
Posted on 2-apr-2018
Nenshtetesi Italiane!

Jetoni ne Itali? Keni 10 vjet rezidence pa nderprerje dhe po mendoni te kerkoni shtetesine Italiane? Jeni martuar me nje shtetas Italian? Studio jone mundeson pergatitjen e ...
 moreNenshtetesi Italiane!

Jetoni ne Itali? Keni 10 vjet rezidence pa nderprerje dhe po mendoni te kerkoni shtetesine Italiane? Jeni martuar me nje shtetas Italian? Studio jone mundeson pergatitjen e dokumentacionit te nevojshem ne kohe rekord. Mos humbni kohe, na kontaktoni!
Posted on 2-apr-2018
ESPULSE SCHENGEN

Keni probleme me hyrjen ne shtetet Europiane? Keni nevoje per informacion rreth situates tuaj ne SIS dhe te hiqen pengesat per levizjen tuaj per jashte vendit? Ju duhet asistence ...
 moreESPULSE SCHENGEN

Keni probleme me hyrjen ne shtetet Europiane? Keni nevoje per informacion rreth situates tuaj ne SIS dhe te hiqen pengesat per levizjen tuaj per jashte vendit? Ju duhet asistence per viza jashte vendit? Zyra jone do ju vije ne ndihme. Jeni te mirepritur!
Posted on Nov 29, 2017

Sherbime Ligjore

Ofrojme eksperiencen tone per konsulence dhe perfaqesime ne:

-Ceshtje Penale
-Ceshtje Civile
-Ceshtje Administrative
-Ceshtje Familjare

gjithashtu ne praktikat me:

-Shtetesite e huaja 
-Espulse Schengen  
-Viza 
-Leje qendrimi per te huaj (ne Shqiperi)

Map showing business location.
Address
Rruga Filonid Durrsaku
Durres 2001
Albania
Get directions
Contact
Business Hours
Mon
8:00 AM – 8:00 PM
Tue
8:00 AM – 8:00 PM
Wed
8:00 AM – 8:00 PM
Thu
8:00 AM – 8:00 PM
Fri
8:00 AM – 8:00 PM
Sat
8:00 AM – 12:00 PM
Sun
Closed
This site uses cookies from Google to deliver its services. By using this site, you agree to its use of cookies.